Quisto

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden.
Het opmaken en doorsturen van een offerte betekent dat wij op het moment van de opmaakdatum nog vrij zijn op de door u vooropgestelde datum. Dit houdt geen reservatie van de datum in. 
Reservatie is pas definitief na schriftelijke bevestiging per mail en ontvangst van een voorschot.  
Wij maken een voorschotfactuur op en vragen een voorschot van 50 % bij bevestiging van datum. Dit op rekening nummer : IBAN BE 70 8508 3690 9025
Het resterende bedrag (betaling saldo) wordt betaald contant de dag zelf. Via factuur dient dit ten laatste 14 dagen na factuurdatum betaald te worden.
Voor buitenlandse bedrijven is de betaling van het saldo te volstorten 1 week voor datum (betaling saldo moet op voorhand gebeuren).
Facturatiegegevens moeten bij bevestiging doorgegeven worden of ten laatste 4 werkdagen voor datum van feest/evenement. Deze omvatten : Naam + adres + BTW nummer/ondernemersnummer + omschrijving van de mededeling. Deze kan ook referentienummers of bestelbonnummers omvatten. Gelieve deze tijdig door te geven, zoniet worden de gegevens van de offerte gebruikt als facturatiegegevens. Bij het heropmaken van een factuur door laattijdig indienen van gegevens, wordt een kost van 25.00 €  excl BTW aangerekend per opgemaakte factuur.  
Betaling van een factuur bewijst de vereffening niet van de voorgaande factuur. Ingeval van betwisting is alleen de rechtbank van Gent bevoegd. 
De annulering van een reservatie dient schriftelijk te gebeuren via mail, ten laatste 1 week op voorhand, conform het doorgeven van het aantal personen. Bij annulering van de datum na 4 werkdagen wordt het voorschot niet terugbetaald. Het voorschot wordt ook niet terugbetaald wanneer er overmacht in het spel is .Indien het tijdstip van annuleren vroeger is dan een week op voorhand, kan er max 400.00 € excl BTW van het voorschot niet terugbetaald worden, is afhankelijk van het al dan niet opnieuw kunnen invullen van de datum en reeds reservatie van goederen/materiaal. 
Om een goede service en kwaliteit van de producten te garanderen, moeten wij u verzoeken om 4 werkdagen voor datum van feest/evenement het juiste aantal personen door te geven. Iedere annulering na deze termijn zal gefactureerd worden. Het doorgeven is schriftelijk via mail. VB: feest op vrijdag, zaterdag, zondag– laatste wijziging is maandag van dezelfde week VB: feest op maandag – laatste wijziging is dinsdag van voorafgaande week VB: feest op dinsdag – laatste wijziging is woensdag van voorafgaande week VB: feest op woensdag – laatste wijziging is donderdag van voorafgaande week VB: feest op donderdag – laatste wijziging is vrijdag van voorafgaande week  
Tafelgerei (borden, bestek, glazen, ….) kunnen gehuurd worden. Meubilair (tafels, stoelen, linnen, ….) kunnen gehuurd worden. Dit is niet inbegrepen in de prijzen, na bespreking wordt dit onmiddellijk aan u doorgefactureerd. Hiervoor werken wij samen met een verhuurmaatschappij.  Alles wordt proper geleverd en wordt vuil terug meegenomen/teruggebracht. Afwas ter plaatse wordt nooit gedaan.
Bepaalde diëten (glutenvrij, vegetarisch, …) en bepaalde allergieën (noten, schaaldieren, ….) moeten op voorhand medegedeeld worden. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor allergieën aan voedingswaren die niet op voorhand gemeld werden. Deze melding moet tijdig gebeuren conform doorgeven van het aantal personen. Meldingen zijn schriftelijk via mail.  Zie ook onze allergenen lijst.
Vervoerskosten : kms heen en terug worden aangerekend aan 0.75 €/km met een minimum van 15.00 € excl BTW. Vervoerskosten worden aangerekend per wagen (per 3 personen)

Elke bestelling betekent aanvaarding door de klant van onze voorwaarden.  
            
Laatste wijzigingen 14/03/2014