Quisto
Menu

Ons aanbod voor bedrijven

Met 20 jaar ervaring zorgen wij voor een degelijke planning & opvolging van uw event of happening.
We hebben oog voor detail en respect voor de kwaliteit en versheid van de producten.

Verlof van 29 oktober tot 5 november

Walking dinner

Alle gerechten zijn reeds per persoon op een bordje/glaasje/kommetje gedresseerd.
De 3 koude + 3 warme + 2 zoete gerechten vormen een volwaardige maaltijd.
Wij zorgen voor personeel om de gerechten op te warmen, rond te serveren en af te ruimen.
Minimum aantal personen vereist = 25 personen.

Nummer 1

Koud

Gerookte zalm, snippers ui en peterselie

Grijze garnalen cocktail

Carpaccio van rund, parmesan, balsamico, rucola

Warm

Scampi in curryroomsausje met tikje rijst

Opgevulde champignons met kruidenkaas en gruyère

Gegratineerde St Jacobsvrucht

Zoet

Chocolademousse

Crème brûlée

Nummer 2

Koud

Gazpacho met fingerfood van rivierkreeft en koriander

Gekonfijte groenten met blokjes feta

Carpaccio van tonijn met verse munt en kappertjes

Warm

Scampi in de look, champignons en tikje rijst

Panini, pesto, courgette, roze zalm, tomaat, mozzarella, oregano

Rundsbrochetje, bearnaise, slaatje

Zoet

Chocolademousse

Rijstpap met bruine suiker

Nummer 3

Koud

Taboulé met gemarineerde St Jacobsvrucht

Grijze garnalen cocktail

Komkommersalsa, Japanse zeewier, gerookte zalm, wasabi

Warm

Oesterzwammen, gekonfijte groenten, huisbereide rauwe ham

Scampi, groenten, kokosnootmelk, Thaise curry

Mihoenslaatje met koriander, munt, citroengras, kip

Zoet

Chocolademousse

Panna cotta met vruchtencoulis

Nummer 4

Koud

Tataki van tonijn, sesamzaadjes, soja, gember en koriander

Groene asperges, gerookte zalm, romige vinaigrette

Laab Kai (= Thaise kipsalade)

Warm

Risotto met courgette, aubergine, champignon en scampi

Vongole (= venusschelpen) met look en tomaat

Pasta met kip, zuiderse groenten en romig sausje

Zoet

Fingerfood met chocolademousse

Mini éclair