Quisto
Menu

Ons aanbod voor bedrijven

Met 20 jaar ervaring zorgen wij voor een degelijke planning & opvolging van uw event of happening.
We hebben oog voor detail en respect voor de kwaliteit en versheid van de producten.

Verlof van 29 oktober tot 5 november

Buffetten

Prijs op aanvraag. Deze verschilt naargelang het aantal personen.
Minimum vereiste personen = 25 personen, maximum = 500 personen.

Italiaans buffet 1

Koud

Carpaccio van rund, parmesan, balsamico, rucola

Salade caprèse : tomaat, mozzarella, pesto

Warm

Scalopinna Sorrentina : kalfslapje, mozzarella, Napolitaanse saus, oregano

Fettucelli (=pasta) carbonara (met spek)

Lasagne met bladspinazie en roze zalm

Italiaans buffet 2

Koud

Carpaccio van rund, parmesan, balsamico, rucola

Salade caprèse : tomaat, mozzarella, pesto

Vitello tonato (= kalfsvlees met tonijnsaus en kappertjes)

Warm

Scalopinna Sorrentina : kalfslapje, mozzarella, Napolitaanse saus, oregano

Pasta arrabbiata (= duivelse pasta)

Risotto con zucchine, melanzane e funghi e scampi
(= risotto met courgette, aubergines, champignons en scampi)

Grieks buffet

Koud

Tzatziki : Griekse yoghurt, komkommer, look

Auberginekaviaar = mousse van aubergines

Griekse salade : tomaat, komkommer, ajuin, paprika, feta, olijven

Warm

Moussaka : aardappelen, courgette, aubergine, gehakt, bechamelsaus

Youvetsi : Griekse pasta, lamsvlees, tomatensaus

Lamsvlees Naxos : lamsvlees , andijvie, dille

Gebakken aardappelen met marjolein

Buffet 1

Steak tartaar “Belgian style” met stokbrood

Mosselen, pittig gekruid

Steak entrecôte op plank versneden, bearnaise, krielaardappel, rauwkost

Spirelli met kip en zuiderse groenten

Buffet 2

Tomaat, mozzarella, pesto en gegrilde aubergines (ook vegetarisch)

Tagliatelli met zalm en prei in wit wijn sausje

Kipblokjes, groenten, kokosnootmelk, Thaise curry, rijst

Stoverij met verse frietjes en mayonaise

Buffet 3

Paëlla

Tongscharrolletjes in rivierkreeftensausje met puree

Spirelli bolognaise

Koninginnehapje met rauwkost

Buffet 4

Scampi met kokosnootmelk, groenten, rode curry en koriander

Steak entrecôte bearnaise, sla, tomaat en krielaardappel

Tagliatelli met zuiderse groenten en gegrilde kippenblokjes

Quiche met huisbereide roze zalm en broccoli

Quichen

Quiche lorraine (= met spekjes en ajuin)

Quiche met huisbereide roze zalm en broccoli

Quiche met witlof, ham en kaas

Quiche met geitenkaas, prei en courgette (= vegetarisch)

Quiche met spinazie, champignons en kaas (= vegetarisch)

Stuffed/jacked potatoes

Met prei en garnaaltjes

Met spinazie en spekjes

Met ham en emmentalerkaas

Met zalm en dille

Met zuiderse groenten en feta (= vegetarisch)

Pasta buffet

Tagliatelli met zalm en prei in wit wijn sausje

Pene met spinazie en spekjes in roomsausje

Spirelli bolognaise

Pene a l’arrabiata (= vegetarisch)